Filler/ Belotero

Hvorfor skal du vælge os?


Med over 10 års erfaring som injektionssygeplejerske og flere tusinde behandlinger bag os indenfor fillers er vi de helt rigtige at besøge hvis du går med et ønske om en hudforyngende behandling. Vi tager hvert år nye efteruddannelser, deltager hvert år på store internationale verdens kongresser, for at sikre den nyeste viden og lære nye injektionsteknikker. Birte er ambassadør og træner for Mertz/Noscomed i Skandinavien, og er derfor med til at uddanne en masse sygeplejersker i filler behandlinger.

Vi har gennem årene fået stor erfaring i at se på ansigter, og vi sætter en ære i at tilrettelægge behandlingerne, således at de hver især er unikke og tilpasset den enkeltes behov. For os er det meget vigtigt at behandlingen giver et friskt, naturligt og harmonisk resultat.

Rynkebehandling med filler


Belotero® er en filler, som er fremstillet af den samme volumengivende og fugtgivende komponent, som allerede findes i din hud – nemlig hyaluronsyre (hyaluronic acid – HA) og vand. Hyaluron har du allerede i huden.  Hyaluronsyre har en stor evne til at binde væske i huden og dermed give fylde. HA kan bære op til 1.000 gange sin egen vægt i vand og på den måde opretholdes hudens jævnhed (den fugtigvende effekt) og fedtstoffer (den volumengivende effekt). Produktet er altså et naturligt valg for dig, der gerne vil have færre linjer og rynker.

Efterhånden som vi ældes, kan det ikke undgås, at huden mister sit ungdommelige udseende, da produktionen af hudens naturlige volumen og fugtgivende stoffer, herunder hyaluronsyre, forsvinder, og det giver linjer og rynker på steder, hvor huden engang var ungdommelig og glat.

Modsat andre fillers, så har Belotero® en ekstra krydslinkende proces, som giver en bedre balance af højere elasticitet, spændstighed og kohæsivitet, og som øger tilpasningen til din hud og dermed giver et bedre og blødere resultatet. Belotero® er derfor specialdesignet til at kunne integrere sig i huden, så du opnår et fint og jævnt resultat uden at påvirke dit ansigts naturlige konturer. Der er ingen, der kan se, hvordan du holder din hud så frisk og ung. Hemmeligheden bag Belotero® vil også være din hemmelighed.

De tre hovedpunkter vi bruger filler til er:

  • Genhydrering af huden
  • Rynkebehandling
  • Genskabelse af volumen og ansigtets konturer

Før/efter

Behandlingsforløbet


Før og under din behandling

Den dag du møder op til behandling, tager vi igen en kort snak om din behandling, der bliver taget fotos af dig. Vi tilbyder at huden før behandling påføres en lokalbedøvende creme. Brug af hovedpine piller som fx treo, kodimagnyl og ibuprofen, samt visse naturpræparater nedsætter blodets evne til at størkne, og dermed kan man derfor risikere øget hævelse i forbindelse med behandlingen. Man bør fjerne make-up i det område, der skal behandles. I forbindelse med for konsultationen skal du redegøre for eventuelle sygdomme, allergier, om du tager medicin etc.

Under behandlingen injiceres produktet (en krystalklar gele) med en meget lille nål/kanyle i det område, der skal behandles. Behandlingen tager som regel ca. 30 minutter. Belotero® optages så hurtigt i dit hudvæv, at du – i modsætning til andre fillere – stort set ikke kan mærke det injicerede produkt, når du føler på det behandlede område. Dette er særligt vigtigt på områder som læberne, hvor du ønsker at se et smukt resultat, uden at det føles anderledes. Belotero® filler fås med lidokain, som har en smertelindrende virkning, og gør behandlingen så behagelig som mulig. Huden kan før behandlingen eventuelt også lokalbedøves med en creme (EMLA). Det gør at behandlingen stort set er smertefri, men enkelte patienter kan dog opleve et let ubehag under behandlingen.

Efter din behandling

Nogle patienter oplever let hævelse eller rødme umiddelbart efter indsprøjtningen, som dog ofte forsvinder ret hurtigt efter behandlingen. Nogle kan begynde at arbejde igen med det samme. Eftersom Belotero® injiceres i huden, kan der i sjældne tilfælde forekomme blå mærker, men dem kan du nemt dække med lidt concealer.Læberne hæver forholdsvis meget, og derfor har de fleste ikke lyst til at gå på arbejde dagen efter behandling af læberne. Undgå at berøre det behandlede område i 3 timer efter behandlingen. Derefter kan stedet vaskes forsigtigt med vand og sæbe og der kan anvendes en let make up.

Undgå at udsætte det behandlede område for stærk varme (fx solarium og solbadning) eller ekstrem kulde i de første dage efter behandlingen.En af de største fordele ved Beloteros® fillere er, at virkningen holder længe – mellem 6-18 måneder – men virkningen er ikke permanent. Hvor længe behandlingen holder er individuelt og afhænger af en række forskellige faktorer som fx hvilket område der behandles, hudtype, hudens tilstand, struktur, livsstil og alder.Når du kommer til kontrol, kan det sommetider være en fordel med endnu en injektion for at understøtte den første behandling.


Danmarksgade 41, 9900 Frederikshavn

tlf. 28 26 60 64


Beauty Zone er et lille univers beliggende i Frederikshavn Vendsyssel i Nordjylland, hvor effektive skønhedsbehandlinger og kosmetiske behandlinger tilbydes. I Beauty Zone har vi tre kerneværdier: Diskretion, erfaring og troværdighed. Vi er eksperter i at skabe et naturligt og smukt resultat.

Det praktiske


Beauty Zone Kosmetisk Klinik © Copyright 2020. All Rights Reserved. Politik om beskyttelse af personlige oplysninger