Fire and Ice


Behandling


En specialudviklet fugtsyre behandling af huden baseret på sukkerrørsekstrakt fra IS Clinical. IS Clinical Innovative skincare er en Amerikansk ejet revolutionerende cosmeceutical virksomhed. De er banebrydende indenfor hudpleje. Denne intensive kliniske ansigtsbehandling er designet med henblik på hurtigt og sikkert at dybde rense huden samt reducerer fine linjer og rynker. Fremmer fornyelsen af celler. Giver en forfinet hud med mindre porer.

Behandlingen er ligeledes velegnet til akne. Ud over to professionelle behandlingsmasker afsluttes behandlingen med lækre serummer og virksomme cremer. Fire and Ice behandlingen fra IS CLINICAL er en eksklusiv klinisk behandling, som leverer synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende. Se resultat allerede efter første behandling. Behandlingen kan bruges enkeltstående eller som et kur forløb med tre behandlinger med 14 dages interval.

Behandlingen er specielt velegnet til


  • Reducering af fine linker og rynker for en mere ensartet, og glat overflade i huden
  • Fremmer cellefornyelsen
  • Genopbygning og styrkelse af træt og medtaget hud
  • Hyperpigmentering / solskader
  • Rosacea
  • Reducering af åbne porer
  • Forbedring af uren hud / Akne

Maskerne


Intensive resurfacing masque: En effektivt virkende terapeutisk maske, som er klinisk formuleret med Glykolsyre, Mælkesyre, Citronsyre, Æblesyre, Retinol, Vitamin B3 samt effektive antioxidanter såsom Grøn Te ekstrakt.

Rejuvenating masque: En kølende, beroligende og intenst fugtgivende maske indeholdende Hyaluronsyre (naturlig fugtbinder i huden), Aloe Vera, Japansk Grøn te ekstrakt, Lakrids, Vindruekerne - og Rosmarin ekstrakt.

Kombinationsbehandling


Den ultimative løsning for dig der vil din hud det allerbedste og som virkelig ønsker reduktion af fine linjer og rynker. Ved at kombinerer de to behandlingsregimer opnås en synergistisk effekt og et fantastisk resultat. Vi anbefaler et kur forløb på 5-6 behandlinger, skiftevis Fire and Ice og Oxygen med 1 uges interval mellem hver behandling.

Ved at kombinerer de to behandlingsregimer opnås en synergistisk effekt og et fantastisk resultat. Vi anbefaler et kur forløb på 5-6 behandlinger, skiftevis Fire and Ice og Oxygen med 1 uges interval mellem hver behandling.


Danmarksgade 41, 9900 Frederikshavn

tlf. 28 26 60 64


Beauty Zone er et lille univers beliggende i Frederikshavn Vendsyssel i Nordjylland, hvor effektive skønhedsbehandlinger og kosmetiske behandlinger tilbydes. I Beauty Zone har vi tre kerneværdier: Diskretion, erfaring og troværdighed. Vi er eksperter i at skabe et naturligt og smukt resultat.

Det praktiske


Beauty Zone Kosmetisk Klinik © Copyright 2020. All Rights Reserved. Politik om beskyttelse af personlige oplysninger