Karsklerosering

Mikrosklerosering


Mange mennesker vil med alderen opleve at blodkarrene med alderen bliver mere tydelige og fremtrædende. Udviklingen af karudvidelser på benene, er ofte arveligt betinget.

Men også stående arbejde, graviditeter og årebetændelse kan være en medvirkende årsag. Sklerosering er en meget benyttet metode til at fjerne (usynliggøre) kæmmende blå karudvidelser på benene.

Behandlingsforløbet


Før din behandling

Før behandlingen med mikrosklerosering skal du ses af vores hudlæge, som vurderer om du er egnet til behandling. Behandlingen udføres af speciallæge eller specialuddannet sygeplejerske. Undlad før behandlingen at smøre benene med creme og benene bør ikke barberes 3 dage før behandlingen. Det er bedst at have løsthængende bukser på. Behandlingen foregår ved at du placeres behageligt på lejet og området der skal behandles renses.

Med en meget tynd nål indsprøjtes en vævsirriterende væske Aethoxysclerol®. Dette fremkalder en irritation i karvæggen, så karret klapper sammen og nedbrydes. Afhængig af hvor mange kar der skal behandles, kan flere behandlinger være påkrævet. De kar man behandler er små bitte vener, som er uden betydning for cirkulationen i benene.

Efter din behandling

Efter behandlingen komprimeres med vatruller og kompressionsstrømper. Disse skal blive på i 3 dage. Umiddelbart efter behandlingen vil det være gavnligt at gå en tur på 30 min. De behandlede kar vil i den første tid være blålige og mørke. Der kan gå op til 1 - 3 måneder før karrene helt er forsvundet.Du må ikke dyrke aktiv fysisk motion i 5 dage efter behandlingen. De første 1 - 2 måneder efter behandlingen bør man undgå soleksponering og solarium.

Brug solcreme med høj faktor (faktor 50 med UVA og UVB beskyttelse) ved udsættelse for sollys på det behandlede område. Man kan køre hjem fra behandlingen og gå på arbejde næste dag.Behandlingen foretages som nævnt med en meget tynd nål. Smerten er derfor langt mindre end ved normal injektion. Idet den vævsirriterende væske injiceres kan der føles en let svie.

Kontraindikationer


Gravide og ammende behandles ikke. Lider du af sukkersyge, hjerte kar- problemer, en blødningssygdom eller ubehandlet forhøjet blodtryk kan du ikke behandles. Tager du blodfortyndende medicin kan du sædvanligvis heller ikke behandles.

Du anbefales at undgå at tage Magnyl, fiskeolie, ingefær, hvidløg eller NSAID (gigtmiddel) 1 uge før behandling.

Allergiske reaktioner imod indholdsstofferne i injektionsvæsken ses ekstremt sjældent.


Danmarksgade 41, 9900 Frederikshavn

tlf. 28 26 60 64


Beauty Zone er et lille univers beliggende i Frederikshavn Vendsyssel i Nordjylland, hvor effektive skønhedsbehandlinger og kosmetiske behandlinger tilbydes. I Beauty Zone har vi tre kerneværdier: Diskretion, erfaring og troværdighed. Vi er eksperter i at skabe et naturligt og smukt resultat.

Det praktiske


Beauty Zone Kosmetisk Klinik © Copyright 2020. All Rights Reserved. Politik om beskyttelse af personlige oplysninger