Laser -Hudforyngelse


Hudforyngelse mes IPL


Huden påvirkes af sol, vejr og vind - Elsker du livet udendørs om sommeren? Solen er livsgivende for mennesker, og lyset er vigtigt for dit humør og din krops evne til at producere D-vitamin. Men et liv i sol og vind sætter sit præg på din hud. Sollys og livsstil kan føre til generende karsprængninger og pigmentforandringer i ansigtet, på hænderne, på brystet mm. Det er disse små markeringer af din alder, vi i Beauty Zone kan fjerne/minimere med vores IPL laser. Så glæd dig - for det virker. Ganske få behandlinger kan få dig til at se langt yngre ud.

Vi anvender IPL Laser fra Nordlys by Elipse. Ved at tilføre huden intensivt pulserende lys opvarmes hudens protein, så collagenen gendannes, pigmentforandringer bliver ødelagt og karsprængninger koagulerer. I karsprængninger absorberes lyset i karrenes hæmoglobin (blod), så det koagulerer og forsvinder.

Under behandlingen vil du mærke en varme i huden. I visse områder kan det være lettere ubehageligt. Behandlingen føles som en varm "prikken" i huden.  Efter behandlingen skal du sidde med en ispose på området i 10-15 minutter.

Før/efter

Behandlingsforløbet


Før din behandling

Man må ikke have været udsat for sol, f.eks. solbadet 3-4 uger før behandlingen. Huden på behandlingsstedet skal være intakt og uden infektioner, sår eller irritation.

Huden afrenses, påsmøres efterfølgende en speciel lys overledende gel, som kan overføre lysets energimængder til huden og de behandlingskrævende områder.

Efter din behandling

Solskader vil ofte fremtræde mørkere umiddelbart efter behandlingen. Huden kan se lidt "beskidt" ud. Dette aftager i løbet af 4-14 dage og huden bliver atter lys og ensartet. Let skorpedannelse kan forekomme. Karsprængninger vil hyppigt være røde og irriterede i 1-2 døgn efter behandlingen. Vi anbefaler, at man efterkøler de behandlede områder med isposer(fås i klinikken). Cremer og makeup kan anvendes umiddelbart efter, ligesom daglig aktivitet kan genoptages uændret efter behandlingen. Det anbefales dog at undgå direkte og indirekte varme på behandlede områder i nogle dage efter behandlingen, da det kan modvirke behandlingsresultatet. Det anbefales at benytte solcreme med minimum faktor 30 i mindst 4 uger efter behandlingen. Efter behandlingen må man IKKE udsættes for sol i 4 uger. 

Antallet af behandlinger vurderes individuelt. Antallet af behandlinger varierer alt efter din hudtype og karakteren af dine pigmentforandringer. Der tilrådes typisk 2-3 behandlinger for et optimalt resultat. Holdbarheden varierer, afhængigt af de udløsende faktorer, og om man f.eks. igen bliver udsat for kraftig UV-stråling, kulde eller hudlidelser. Vi anbefaler daglig beskyttelse af huden med SPF 30. Stimulerer samtidig hudens egen collagen og collagenproduktion, så man ofte opnår en bedre vitalitet i huden. Efterfølgende vil du opleve en mere glat og ensartet hud.


Danmarksgade 41, 9900 Frederikshavn

tlf. 28 26 60 64


Beauty Zone er et lille univers beliggende i Frederikshavn Vendsyssel i Nordjylland, hvor effektive skønhedsbehandlinger og kosmetiske behandlinger tilbydes. I Beauty Zone har vi tre kerneværdier: Diskretion, erfaring og troværdighed. Vi er eksperter i at skabe et naturligt og smukt resultat.

Det praktiske


Beauty Zone Kosmetisk Klinik © Copyright 2020. All Rights Reserved. Politik om beskyttelse af personlige oplysninger