Om Klinikken


Velkommen til Beauty Zone Kosmetisk Klinik i Vendsyssel

Beauty Zone er en kosmetisk speciallægeklinik beliggende i Frederikshavn Vendsyssel i Nordjylland, hvor effektive kosmetiske behandlinger tilbydes. Klinikken indehaves af sygeplejerske Birte Krogh Jørgensen. Ansvarshavende læge er Dermatolog Peter Wendelboe. Klinikken består derudover af endnu en kosmetisk sygeplejerske, Asta Amalie Solholt.

I Beauty Zone har vi tre kerneværdier: Diskretion, erfaring og troværdighed. Vi er eksperter i at skabe et naturligt og smukt resultat. Med over 12 års erfaring, utallige kurser (b.la. i Dubai, Budapest, Monaco mm.) og flere tusinde behandlinger bag os, er vi de helt rigtige at besøge hvis du går med et ønske om en hudforyngende behandling.

Vi har gennem årene fået stor erfaring i at se på ansigter, og vi sætter en ære i at tilrettelægge behandlingerne, således at de hver især er unikke og tilpasset den enkeltes behov. For os er det meget vigtigt at behandlingen giver et friskt, naturligt og harmonisk resultat.

Kosmetisk behandling er en tillids sag. Vi giver dig en professionel og kompetent vejledning og behandling. Vi vil i fælleskab finde den helt rigtige behandling til netop dig og dine unikke behov.

Med vores mere end 12 års erfaring i denne branche, hvor vi har skabt tusinder af naturlige og smukke resultater er vi de helt rigtige behandlere for dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Beauty Zone - altid et skridt foran!

Mød vores team

Birte Krogh Jørgensen

Klinikindehaver, Kosmetisk sygeplejerske med over 12 års erfaring, ambassadør og træner for Merz/Noscomed i Skandanavien. Behandler i Filler, Botox, Ultherapy, Laser, SkinPen, Sunekos, Profhilo og Karsklerosering.

Asta Amalie Solholt

Kosmetisk Sygeplejerske. ArBehandler i Botox, filler, Sunekos, Karsklerosering, Laser, Profhilo og SkinPen.

Ditte Marie Kristensen

Selvstændig kosmetiker i Beauty Zone. Udfører skønne ansigtsbehandlinger, massage, voksbehandlinger, spray tan mm.

Peter Wendelboe

Dermatolog og ansvarshavende læge i Beauty Zone.


Danmarksgade 41, 9900 Frederikshavn

tlf. 28 26 60 64


Beauty Zone er et lille univers beliggende i Frederikshavn Vendsyssel i Nordjylland, hvor effektive skønhedsbehandlinger og kosmetiske behandlinger tilbydes. I Beauty Zone har vi tre kerneværdier: Diskretion, erfaring og troværdighed. Vi er eksperter i at skabe et naturligt og smukt resultat.

Det praktiske


Beauty Zone Kosmetisk Klinik © Copyright 2020. All Rights Reserved. Politik om beskyttelse af personlige oplysninger