Profhilo®

Profhilo® – injektionsbehanling mod løs og kreppet hud.


Med alderen mister huden sin fylde og elasticitet, hvilket gør huden slap og mindre spændstig. En af hovedårsagerne til at dette sker er pga. at hyaluronsyre niveauet falder. Profhilo® indeholder det en utrolig høj mængde hyaluronsyre, som er med til at hydrere huden samt hjælper din hud til at regenerere og booste sig selv. Den stimulere nydannelsen af kollagen, som er med til at opstramme og løfte huden. Profhilo® opbygger IKKE volumen i huden, ligesom den traditionelle filler behandlinger gør. Profhilo® er en helt ny injektionskategori og har en bioremodelerende effekt. Dvs. Den stimulere både hudens kollagen- og elastinproduktion samt tilføjer en masse fugt til huden.

Alt dette er med til at udglatte kreppet hud i ansigt, på hals, decolté, hænder mm. Den efterlader huden mere ensartet og jævn. Vi anbefaler 2 behandlinger med 4 ugers mellemrum for at opnå det mest optimale resultat.

Områder der kan behandles med Profhilo®:

  • Ansigt
  • Hals
  • Decollté
  • Hænder
  • Arme
  • Mave

Før/efter

Behandlingsforløbet


Før og under din behandling

Før din første behandling med Profhilo, skal vi se dig til en gratis og uforpligtende forkonsultation. Her taler vi lidt om behandlingen samt forventningsafstemmer. Vi laver samtidig en plan, som er skræddersyet til dig. Du får her også informationer om behandlingsforløbet samt bivirkninger. Ifølge sundhedsstyrelsens lovgivning, kan din første behandling først forekomme 48 timer efter forkonsultationen.

Behandlingen tager ca. 30-45 minutter. Vi starter med at lægge bedøvelses creme på området, så du oplever mindst ubehag muligt. Der injiceres med en meget tynd og lille nål ved øjenområdet. Smerteniveauet for behandlingen er mildt. Profhilo injiceres i små depoter lige under huden.

Efter din behandling

Der kan forekomme noget hævelse og rødme ved indstiksstedet efter behandlingen, dette vil som udjævnes indenfor 12-24 timer. Der kan desuden forekomme blå mærker efter behandlingen, dette kan skjules med makeup. Efter behandlingen vil du kunne optage almindelige gøremål og arbejde. Du kan begynde at se resultatet en 3-4 uger efter behandlingen, da din hud nu er begyndt at stimulere dannelsen af nyt kollagen. Herefter oplever du en stråelende, glat hud samt øget hudkvalitet og elasticitet.

Du opnår det mest optimale resultat ved at få et behandlingsforløb af 2 behandlinger med 4 ugers mellemrum. For enkelte kan en tredje behandling også anbefales, men dette kommer an på din huds udgangspunkt. Holdbarheden på Profhilo er ca. 6-12 mdr. Derefter anbefaler vi en opfølgende behandling en gang årligt, for at holde resultatet ved lige.


Danmarksgade 41, 9900 Frederikshavn

tlf. 28 26 60 64


Beauty Zone er et lille univers beliggende i Frederikshavn Vendsyssel i Nordjylland, hvor effektive skønhedsbehandlinger og kosmetiske behandlinger tilbydes. I Beauty Zone har vi tre kerneværdier: Diskretion, erfaring og troværdighed. Vi er eksperter i at skabe et naturligt og smukt resultat.

Det praktiske


Beauty Zone Kosmetisk Klinik © Copyright 2020. All Rights Reserved. Politik om beskyttelse af personlige oplysninger