SkinCeuticals behandling


Prøv vores meget populære og lækre ansigtsbehandling fra den topprofesionelle medicinske hudplejeserie SkinCeuticals. SkinCeuticals forhandles kun gennem klinikker, hvor der udføres æstetiske behandlinger såsom filler, botox og laser. Deres serie er baseret på 10 år med omfattende forskning indenfor antioxidanter i hudplejen. Behandlingen skræddersyes til det enkelte individ, så din hud får dens behov opfyldt.

Det er en avanceret ansigtsbehandling baseret på avanceret, videnskabeligt baseret hudpleje. Denne behandling er udviklet til at forebygge for tidlig aldring af huden, beskytte hudens sundhed samt korrigere uønskede hudtilstande.

Denne ansigtsbehandling bliver skræddersyet efter din hudtilstand og er derfor velegnet til alle aldre og hudtyper. Giver en forfinet hud med mindre porer, dybderenser huden, samt reducere fine linjer og rynker.

Udover en grundig dybderens og en professionel behandlingsmaske afsluttes behandlingen med lækre serummer og virksomme cremer. Varighed ca. 60 minutter.Behandlingen kan bruges enkeltstående eller som et kurforløb af 3 behandlinger med 14 dages interval.De forskellige behandlinger kan fx være for at forebygge eller forbedrer:

  • Akne
  • Pigmentforandringer
  • Rødme/rosacea
  • Dehydreret hud
  • Fine linjer eller rynker

Deluxe ansigtsbehandling.


Deluxe ansigtsbehandling er til dig som ønsker ekstra luksus, velvære og en forkælende stund.En helt igennem eksklusiv og luksuriøs behandling som giver huden ny glød og spænstighed. Du får en skræddersyet ansigtsbehandling efter din hudtype, fugt- og anti- age behov. Behandlingen starter med grundig afrensning af ansigt, hals og decolleté.

Huden exfolieres for at fjerne de døde hudceller og derefter udføres en grundig dybderens af urenheder. Afstressende massage af ansigt, hovedbund, decolleté, skuldre og nakke. Dybdegående lækre masker efter hudtype/ tilstand. Afsluttes med virksomme serummer og cremer.

Varighed 90 min.


Danmarksgade 41, 9900 Frederikshavn

tlf. 28 26 60 64


Beauty Zone er et lille univers beliggende i Frederikshavn Vendsyssel i Nordjylland, hvor effektive skønhedsbehandlinger og kosmetiske behandlinger tilbydes. I Beauty Zone har vi tre kerneværdier: Diskretion, erfaring og troværdighed. Vi er eksperter i at skabe et naturligt og smukt resultat.

Det praktiske


Beauty Zone Kosmetisk Klinik © Copyright 2020. All Rights Reserved. Politik om beskyttelse af personlige oplysninger