Om SkinCeuticals

SkinCeuticals ingridienser har dokumenterede videnskabelige resultater, og hudpleje programmet er udviklet til at forebygge aldring af huden i form af pigmentforandringer og fine linjer og rynker. Den beskytter samtidig hudens sundhed og korrigere uønskede hudtilstande. 

SkinCeutials hudpleje programmet er bygget op omkring tre grundlæggende elementer: forebyggelse, beskyttelse og korrektion.

SkinCeuticals produkter indeholder en meget høj koncentration af aktive ingridienser, som er videnskabeligt bevist til at forbedre hudens sundhed og udseende markant.

"Protect, Prevent & correct" - SkinCeuticals motto


Produkterne

C E Ferulic® 30 ml

C E Ferulic® er en revolutionerende kombination af antioxidanter, der giver avanceret beskyttelse mod for tidlig aldring af huden. Serummet neutraliserer frie radikaler, hjælper med at styrke huden og giver effektiv antioxidant-beskyttelse. Mere beskyttelse betyder en hud, der ser mere ungdommelig ud og har et bedre forsvar mod miljørelateret aldring.


Serummet indeholder L-askorbinsyre, E-vitamin og ferulsyre. Den helt unikke formulering af potente ingredienser skaber synergi og gør C E Ferulic® til et effektivt forsvar mod frie radikaler.


FORDELE

- Antioxidanter arbejder i synergi

- Beskytter mod de skadelige frie radikaler og styrker huden for at hjælpe med at forebygge og mindske tegn på for tidlig aldring

- Forebygger vedvarende forandringer i huden

- Når den først er optaget i huden, kan den ikke vaskes eller gnides af - Perfekt til brug sammen med solbeskyttelse

- Ideel til tør og normal hud

Pris: 1.350 DKK

Phlorentine CF® 30 ml

Phloretin CF® repræsenterer en ny kategori inden for forebyggende og korrigerende antioxidant-pleje. For at modvirke den negative påvirkning i huden fra frie radikaler har SkinCeuticals efter fem års omfattende forskning udviklet denne patentanmeldte, banebrydende formulering, som kombinerer phloretin med C-vitamin og ferulsyre. Serummet hjælper med at reducere pigmentforandringer for en mere jævn og strålende hudtone.


Phloretin CF® er en bredspektret behandling, der styrker huden og beskytter mod frie radikaler. Resultatet er en hud, der ser fastere og mere ungdommelig ud.


FORDELE

- Forebygger tidlig aldringstegn og reducerer pigmentering

- Reducerer udviklingen af reaktive oxygenarter (ROS) i huden

- Beskytter mod forandringer i huden

- Fremmer cellefornyelsen for at skabe en mere strålende og ensartet hud

- Styrker huden

- Ideel til normal, fedtet og kombineret hud

Pris: 1.350 DKK

Retexturing Activator® 30 ml

Et revolutionerende, overfladefornyende og nærende serum, der styrker hudens barriere og giver en sundere, mere strålende hud. Retexturing Activator® bygger på to polære mekanismer - eksfoliering og fugttilførsel - for at fremme hudens fornyelsesproces, synligt mindske fine linjer og gøre huden smidigere og blødere. Med sin patentanmeldte teknologi er den unikke formulering særdeles effektiv, når det gælder om at fremme cellefornyelsen, optimere hudens barriere og bidrage til en mere effektiv fornyelse af epidermis.


Høj effektivitet uden at irritere huden: Retexturing Activator® er formuleret med et virksomt, oliefrit leveringssystem, der er velegnet til alle hudtyper.


FORDELE

- Skaber en mærkbart glattere og blødere overfalde

- Mindsker synligt fine linker og rynker

- Forbedrer markant hudens udstråling

Pris: 750 DKK

Phyto Corrective®

En let og oliefri gelé, perfekt til sensitiv hud og problemhud. Produktets styrkende egenskaber hjælper med at berolige irriteret hud. Phyto Corrective Gel indeholder planteekstrakter af agurk og timian. Hjælper med at fremme en friskere, klarere og mere jævn hudtone.


FORDELE

- Let og oliefri fugtgivende pleje til uren hud

- Beroliger irriteret hud

- Hjælper med at forberede huden på æstetiske behandlinger

- Mindsker rødme efter behandlinger

- Ideel til sensitiv hud eller problemhud

Pris: 610 DKK

Discoleration Defense®

Potent serum målrettet hyperpigmentering for en mere ensartet hudtone. Serummet reducerer synligheden af pigmentering, inklusiv melasma. Hudtonen lysnes og bliver mere ensartet.Til alle hudtyper med ujævn pigmentering


FORDELE

- Bidrager til at minimere forekomsten af ny hyperpigmentering

- Hjælper med at reducere synligheden af ujævn pigmentering

- Bidrager til at stimulere cellefornyelsen for at give et hurtigere resultat

- Kan bruges 2 gange dagligt også om sommeren

Pris: 780 DKK

Blemish+Age defense®

Blemish + Age Defense er et målrettet serum til behandling af aldringstegn og urenheder hos voksne. Et banebrydende produkt, der indeholder en optimal blanding af potente ingredienser bl.a. glykol- og citronsyre sammen med salicylsyre og LHA. Specielt udviklet til at forebygge urenheder, mindske pigmentering og reducere udviklingen af ujævn hud, fine linker og rynker.


FORDELE

- Mindsker talgproduktionen

- Forebygger pigmentering

- Renser tilstoppede porer

- Mindsker hudens aldringstegn

Pris: 820 DKK

Hydrating B5®

Hydrating B5 Gel er et fugtgivende serum beriget med B5-vitamin og hyaluronsyre. Giver huden næring og fugt og efterlader huden blød og smidig. Serummet kan bruges i kombination med ansigtscreme eller alene som oliefri fugtpleje. Ideel som fugt til uren hud.


FORDELE

- Binder fugt i huden med hyaluronsyre, en naturlig fugtbevarende ingrediens

- Efterlader huden blød og smidig

- Øger fordelene ved din daglige fugtpleje

- Oliefri

- Velegnet til alle hudtyper, også uren hud

Pris: 680 DKK

H.A Intensifier®

Hyaluronsyre er en kraftfuld naturlig fugtbinder, som hjælper med at regulere fugtniveauet i huden. Med alderen reduceres hyaluronsyreniveauet gradvist, hvilket kan resultere i aldringstegn.


HA Intensifier er beriget med proxylane, lakridsrodsekstrakt og hyaluronsyre. Takket være den avancerede produktformulering tilfører HA Intensifier huden hyaluronsure og bidrager til at binde fugt i hudens yderste lag.


FORDELE

- Tilfører huden hyaluronsyre

- Giver fylde og fasthed

- Kan anvendes i kombination med fillere

Pris: 860 DKK

A.G.E Interrupter Advance®

Moden hud har tendens til at blive tyndere og får kreppet udseende som følge af indre aldringsprocesser fx glykation. Glykation opstår, når overskydende glukosemolekyler fæstner sig til de kollagene og elastine fibre for til sidst at binde dem sammen. Dette leder til, at der dannes Advanced Glycation End-producter (A.G.E). Disse glykerede fibre mister evnen til at fungere normalt, og kroppen kan ikke nedbryde og erstatte dem, hvilket kan resultere i betydelig rynkedannelse i huden.


A.G.E Interrupter er formuleret specifikt til moden hud og indeholder blåbærekstrakt, Proxylane™ og phytosphingosine.


FORDELE

- Forebygger og korrigerer typiske tegn på aldring

- Hjælper med at beskytte hudens barriere og mindsker ubehag for tør, moden hud

- Daglig brug vil synligt forbedre hudoverfladens tekstur, spændstighed og give en mere ensartet hudtone

Pris: 1.550 DKK

A.G.E Eye Complex®

Et tredimensionelt øjenplejeprodukt til moden hud, der markant forbedrer tydelige tegn på aldring i området omkring øjnene. Optisk slørende ingredienser vil med det samme forbedre hudens udstråling og gøre mørke rande og kapillærer mindre synlige. Hudens spændstighed øges og giver dermed en markant synlig forbedring af rynker.


A.G.E Eye Complex er formuleret med blåbærekstrakt og Proxylane™ og er tilpasset huden omkring øjnene.


FORDELE

- Reducerer tydelige tegn på aldring i øjenområdet

- Optisk slørende ingredienser giver en ny udstråling til træt og mat hud

- Mindsker synligt mørke rande samt hævelser og poser under øjnene

- Mindsker smile- og andre rynker

Pris: 860 DKK

Eye Balm

Denne rige, korrigerende og blødgørende øjencreme er specielt udviklet til at adressere de tre primære aldringstegn: fugttab, aldersrelaterede forandringer og påvirkninger forårsaget af frie radikaler. Den styrker aldrende hud i det sarte område omkring øjnene og mindsker synligt poser under øjnene.


FORDELE

- Hjælper med at korrigere aldersrelaterede forandringer i øjenområdet

- Styrker huden og gør den mere fast

- Beskytter mod angreb fra frie radikaler

- Poser under øjnene bliver mindre synlige

- Beroliger hud, som oplever ubehag

Pris: 700 DKK

Daily Moisture

En let, poreformindskende fugtcreme til normal eller fedtet hud. Fugter, nærer og hjælper med synligt at mindske porerne ved hjælp af en eksklusiv kombination af virksomme ingredienser. Formuleret med E-vitamin, brasilianske havalger, kvæsurt, kanel og ingefær. Fornyer og beskytter uden at efterlade huden med en fedtet fornemmelse.


FORDELE

- Nærer og fugter huden

- Hjælper med at mindske porerne

- Bidrager til at forbedre hudens fugtniveau

- Styrker og beskytter huden

- Ideel til normal eller fedtet hud

Pris: 600 DKK

Emollience

Emollience er en rig ansigtscreme, som især er velegnet til tør og sensitiv hud. Formuleret med brasilianske havalger, druekerne-, hybenrose- og macadamiaolie. Den nærende formulering bidrager til at forbedre hudens fugtniveau. Emollience er perfekt i de højere luftlag og i kolde eller tørre klimaer. Cremen absorberes hurtigt og kan anvendes morgen og aften.


FORDELE

- Nærer og fugter huden

- Hjælper til at forbedre hudens fugtniveau

- Absorberes hurtigt og ensartet

- Perfekt i de højere luftlag og i kolde eller tørre klimaer

- Ideel til tør eller sensitiv hud

Pris: 600 DKK

Redness Neutralizer

Redness Neutralizer er udviklet til sensitiv hud med tendens til rødme. En let creme-gelé, der styrker hudbarrieren, mindsker rødme og opblussen. Formuleret med patentanmeldt NeuroMed Complex. Redness Neutralizer reducerer rødmen og opblussen med op til 30 %. Anvendes i hele ansigtet. Bruges enten alene eller i kombination med øvrige behandlinger mod rødme.


FORDELE

- Styrker hudbarrieren

- Beroliger huden

- Sænker hudtemperaturen ved påføring

- Uden parfume og alkohol, ikke-komedogen

Pris: 750 DKK

Retinol 0,3

SkinCeuticals Retinol 0,3 er skabt med effektivitet og stabilitet for øje og formuleret med en høj koncentration af ren retinol. Den avancerede formulering bygger på den nyeste stabiliserings- og leveringsteknologi i hudpleje. Vores innovative system opfanger og stabiliserer retinol uden at indkapsle det for at sikre, at produktet frigøres langsomt og ensartet. Stimulerer cellefornyelsen og styrker hudens struktur for at gøre fine linker, rynker og pigmentforandringer mindre synlige. Hjælper yderligere med at mindske porestørrelsen og korrigere uregelmæssigheder og rødmossethed.


FORDELE

- Avanceret pleje til at reducere fine linjer, pigmentering, uregelmæssigheder og rødmossethed

- Forbedrer hudens overflade, tone og klarhed

- Let konsistens, der ikke virker udtørrende

- Uden parfume

Pris: 700 DKK

Retinol 0,5

SkinCeuticals Retinol 0,5 er skabt med effektivitet og stabilitet for øje og formuleret med en høj koncentration af ren retinol. Den avancerede formulering bygger på den nyeste stabiliserings- og leveringsteknologi i hudpleje. Vores innovative system opfanger og stabiliserer retinol uden at indkapsle det for at sikre, at produktet frigøres langsomt og ensartet. Stimulerer cellefornyelsen og styrker hudens struktur for at gøre fine linker, rynker og pigmentforandringer mindre synlige. Hjælper yderligere med at mindske porestørrelsen og korrigere uregelmæssigheder og rødmossethed.


FORDELE

- Avanceret pleje til at reducere fine linjer, pigmentering, uregelmæssigheder og rødmossethed

- Forbedrer hudens overflade, tone og klarhed

- Let konsistens, der ikke virker udtørrende

- Uden parfume

Pris: 740 DKK

Retinol 1,0

SkinCeuticals Retinol 1,0 er skabt med effektivitet og stabilitet for øje og formuleret med en høj koncentration af ren retinol. Den avancerede formulering bygger på den nyeste stabiliserings- og leveringsteknologi i hudpleje. Vores innovative system opfanger og stabiliserer retinol uden at indkapsle det for at sikre, at produktet frigøres langsomt og ensartet. Stimulerer cellefornyelsen og styrker hudens struktur for at gøre fine linker, rynker og pigmentforandringer mindre synlige. Hjælper yderligere med at mindske porestørrelsen og korrigere uregelmæssigheder og rødmossethed.


FORDELE

- Avanceret pleje til at reducere fine linjer, pigmentering, uregelmæssigheder og rødmossethed

- Forbedrer hudens overflade, tone og klarhed

- Let konsistens, der ikke virker udtørrende

- Uden parfume

Pris: 780 DKK

AOX+® Eye Gel

AOX+® Eye Gel indeholder en patenteret C-vitamin-teknologi, som bygger på en synergetisk antioxidantkombination. Produktet medvirker til at beskytte det sarte øjenområde mod oxidativt stress og genopfrisker huden under øjnene samt mindsker hævelser. En avanceret gelé-struktur betyder, at de aktive ingredienser kan formuleres i en opløsning med den optimale pH-værdi i et transportsystem, der giver maksimal optagelse og effekt.


Produktet er specielt formuleret til at forebygge aldringstegn og samtidig korrigere eksisterende pigmentering. Sammen med blid massage i øjenområdet øges mikrocirkulationen under øjet for at mindske hævelser.


FORDELE

- Forebygger tegn på tidlig aldring og korrigerer eksisterende

pigmentering

- Kontrollerer reaktive oxygenarter (ROS) i huden

- Styrker huden

- Mindsker hævelser under øjnene

Pris: 800 DKK

Triple Lipid Restore 2:4:2

Triple Lipid Restore 2:4:2 indeholder en høj koncentration af lipider: 2 % ren ceramid, 4 % naturligt kolesterol og 2 % omega-fedtsyrer. Denne høje koncentration af lipider indeholder en innovativ kolesteroldomineret ratio af ingredienser, som tilfører overfladelipider og styrker barrierebeskyttelsen. Specielt formuleret til moden hud for at opnå en fugtet, fyldigere og fastere hud.


FORDELE

- Tilfører overfladelipider til huden

- Styrker hudens beskyttende barriere mod tab af fugt

- Forbedrer hudens ensartethed og udstråling

- Let og hurtigt absorberende konsistens

Pris: 1.230 DKK

Glycolic 10 Renew Overnight

SkinCeuticals’ seneste innovation er en korrigerende natcreme med en aktiv glykolsyreværdi på 10%. Produktet indeholder glykolsyre, fytinsyre og et beroligende kompleks. Sammen accelererer de eksfolieringen og cellefornyelsen, og cremen er samtidig så tolerabel, at den kan bruges hver aften. Et 8 ugers klinisk studie* viste en signifikant forbedring:

  • 36% forbedret glød
  • 37% forbedret overflade
  • 19% forbedret hudtone
  • 10% forbedrede rynker

Produktet kan bruges:

- Hjemme for en permanent løsning for at opnå en varig glød

- Efter kemisk peel i klinikker for at forlænge effekten af behandlingen 

- Produktet bruges om aftenen uden andre eksfolierende produkter eller retinol. 

Det er vigtigt, at man i dagstimerne beskytter sin hud med solcreme.

Pris: 700 DKK

Resveratrol B E

Resveratrol B E er effektiv pleje til brug om natten. Serummet indeholder en kraftfuld sammensætning af de tre antioxidanter resveratrol, baicalin og E-vitamin. Det specielt formulerede serum virker ved at styrke hudens forsvar mod frie radikaler. Huden stråler med fornyet glød og får større elasticitet og spændstighed.


FORDELE

- Styker hudens forsvar mod frie radikaler

- En unik kombination af antioxidanter

- Gør huden mere fast og giver glød

- Ideel til alle hudtyper, også sensitiv hud

Pris: 1.250 DKK

Hydrating B5 Masque

Hydrating B5 Masque er en intenst fugtgivende maske med en optimal koncentration af hyaluronsyre og B5-vitamin. Masken indeholder et avanceret fugtkompleks af glycerin, urea, sodium PCA, trehalose og polyquaterium-51. Den plejende formulering hjælper med at optimere hudens barrierefunktion og efterlader huden blød og smidig. Kan anvendes på ansigtet og andre tørre områder som hals, decolleté og hænder efter behov.


FORDELE

- Optimal koncentration af hyaluronsyre og B5-vitamin

- Indeholder et avanceret fugtkompleks

- Efterlader huden blød og smidig

- Velegnet til alle hudtyper

Pris: 600 DKK

Clarifying Clay Masque

En maske, der kombinerer en 5 % frugtsyreblanding med naturligt ler fra jorden af højeste kvalitet - kaolin og bentonit. Virker mildt eksfolierende og hjælper med at berolige huden. Udtørrer ikke, renser tilstoppede porer og reducerer urenheder. Ved ugentlig brug efterlades huden ren og klar.


FORDELE

- Fjerner nænsomt døde hudceller

- Renser porerne, reducerer urenheder og hjælper med at fjerne overskydende talg

- Beroliger huden

- Ideel til alle hudtyper

Pris: 600 DKK

Phyto Corrective Masque

En beroligende botanisk gelé-maske, der køler og beroliger sensitiv og midlertidig reaktiv hud, imens hudens naturlige udstråling genoprettes. Beriget med oliven-, timian- og agurkeekstrakt, dipeptid og hyaluronsyre. Styrker hudens forsvar mod eksterne miljøpåvirkninger. Phyto Corrective Masque kan anvendes som en ugentlig maske for intenst beroligende pleje, som dagcreme for at berolige svækket hud i løbet af dagen og som natcreme for at give huden ro og fugt over natten.


FORDELE

- Virker intenst beroligende

- Fugtgivende formulering

- Sænker hudtemperaturen efter påføring

- Ideel efter æstetiske behandlinger

Pris: 610 DKK

Antioxidant Lip Repair

Pleje til læber med antioxidanter. Antioxidanter hjælper med at neutralisere frie radikaler, som kan forårsage aldringstegn. Den er især velegnet til svækkede, behandlede læber og/eller læber med aldringstegn. Tilfører fugt og gør læberne glatte og bløde.

FORDELE

- Styrker læbernes barriere og beskytter mod tørhed

- Genopretter fugtbalancen for glatte og fyldige læber

Pris: 370 DKK

Glucolic Renewal Cleanser

Den blødt skummende rensegel med glykolsyre eksfolierer huden med en dobbelt syreblanding. Det fremmer den cellulære konvertering og fjerner effektivt urenheder og makeup-rester uden at påvirke hudens naturlige fugt.Glycolic Renewal Cleanser kombinerer eksfolierende og blødgørende ingredienser for at forbedre hudens tekstur, tone og glød.Indeholder 150 ml.

FORDELE

- Fjerner overflødig talg og makeup

- Eksfolierer og åbner tilstoppede porer op

- Reducerer urenheder og aldringstegn

- Tørrer ikke huden ud og giver huden glød

Pris: 350 DKK

Blemish+Age Cleanser

Blemish + Age Cleansing Gel er specielt udviklet til kombineret, fedtet og moden hud. Indeholder effektive, aktive ingredienser som LHA, glykolsyre og salicylsyre. Denne eksfolierende rensegel åbner tilstoppede porer op samt reducerer urenheder og aldringstegn.


FORDELE

- Fjerner overflødig talg og makeup

- Eksfolierer og åbner tilstoppede porer op

- Reducerer urenheder og aldringstegn

- Tørrer ikke huden ud

Pris: 350 DKK

Gentle Cleanser

Blødgørende rensemælk der effektivt fjerner urenheder og makeup, samtidig med at den styrker hudens naturlige barriere.


FORDELE

- Fjerner urenheder og makeup, uden at udtørre huden

- Blødgør og plejer tør, ru og stram hud

- Huden føles beroliget og fugtet

Pris: 350 DKK

Simply Clean

En rensegelé, der er perfekt til kombineret eller fedtet hud. Denne forfinende rensegel stimulerer hudens naturlige eksfoliering og fjerner effektivt olie og vandfast makeup. Indeholder sulfonsyre, amilite-rensesystem og ekstrakter af kamille og aloe vera.


FORDELE

- Eksfolierer døde hudceller for en jævn og blød hudoverflade

- Fjerner overflødig talg/olie og vandfast makeup

- Efterlader huden ren, frisk og balanceret

Pris: 350 DKK

Equalizing Toner

Equalizing Toner hjælper med at afbalancere og opfriske huden og samtidig fjerne urenheder. Formuleret med en frugtsyreblanding og planteekstrakter af troldnød, rosmarin, aloe vera og kamille. Hjælper med at eksfoliere døde hudceller samtidig med at huden blødgøres og beroliges.


FORDELE

- Eksfolierer blidt døde hudceller

- Uden parfume og uden alkohol

- Velegnet til alle hudtyper

Pris: 350 DKK

Blemish+Age Toner

Blemish + Age Toner er en skintonic udviklet til moden hud med tendens til urenheder. Formuleret med en tredobbelt kombination af eksfolierende ingredienser for at hjælpe med at fjerne døde overfladeceller, der kan tilstoppe porerne. Reducerer dermed forekomsten af urenheder.


FORDELE

- Afbalanceret eksfoliering der hjælper med at rense porerne

- Hjælper med at forbedre hudens overflade og udstråling

- Fjerner snavs, talg og affaldsstoffer fra huden, som kan føre til urenheder

Pris: 350 DKK

Advanced Brightening UV Defense Sunscreen

Advanced Brightening UV Defense Sunscreen SPF 50 har en ultra let formel, som er nem at smøre ind med meget høj, bredspektret beskyttelse og fugtgivede egenskaber. Den passer både til normal, kombineret/fedtet hudtype samt sensitiv og behandlet hud.Solcremen har en potent sammensætning af Tranexamsyre og Niacinamid, der lysner og giver en jævn hudtone.Indeholder 40 ml.

FORDELE

- Skaber en beskyttende barriere mod UVA-/UVB-stråler

- Reducerer ujævn pigmentering

- Beskytter huden mod UV induceret pigmentering

- Styrker hudens DNA-beskyttelse og bidrager til reparation

- Vand- og svedresistent i op til 40 min.

- Tilstopper ikke porerne og er udviklet til selv sensitiv hud

Pris: 400 DKK

Ultra Facial Defense SPF 50

Ultra Facial Defense SPF 50 hjælper med at beskytte huden mod aldringstegn forårsaget af UV-stråler. Formuleret med avancerede UV-filtre, Mexoryl® SX og Mexoryl® XL, giver Ultra Facial Defense SPF 50 den optimale beskyttelse mod solens UVA- og UVB-stråler.


FORDELE


- Høj, bredspektret UVA/UVB-beskyttelse

- Avancerede UV-filtre arbejder sammen for at hjælpe med at forebygge aldringstegn forårsaget af UV-stråler

- Ikke-komedogen

- Tilfører fugt i en ultralet konsistens

- Velegnet til alle hudtyper

Pris: 350 DKK

Mineral Radiance UV Defense

Mineral Radiance UV Defense SPF 50 er et banebrydende produkt inden for mineralsk solbeskyttelse og kombinerer bredspektret beskyttelse igennem mineralske UV-filtre med en universal tint for at give en smuk udstråling. Den unikke og lette formel tilpasser sig hudens egen tone. Velegnet til alle hudtyper, herunder sensitiv hud og hud, der har gennemgået æstetiske behandlinger. Den silkebløde, vandresistente sollotion fordeles nemt og tørrer hurtigt, så huden får en flot udstråling med optimal beskyttelse. Husk at ryste flasken inden brug.


FORDELE

- 100 % mineralske UV-filtre

- Høj, bredspektret UV-beskyttelse

- Universal tint fremhæver hudens naturlige tone og forbedrer dens udstråling

- Vandresistent

- Til alle hudtoner og -typer, herunder sensitiv hud og hud, der har gennemgået æstetiske behandlinger

Pris: 350 DKK


Danmarksgade 41, 9900 Frederikshavn

tlf. 28 26 60 64


Beauty Zone er et lille univers beliggende i Frederikshavn Vendsyssel i Nordjylland, hvor effektive skønhedsbehandlinger og kosmetiske behandlinger tilbydes. I Beauty Zone har vi tre kerneværdier: Diskretion, erfaring og troværdighed. Vi er eksperter i at skabe et naturligt og smukt resultat.

Det praktiske


Beauty Zone Kosmetisk Klinik © Copyright 2020. All Rights Reserved. Politik om beskyttelse af personlige oplysninger