SkinPen


En ny og innovativ teknik. Hudforyngelse - uden injektioner


I klinikken tilbyder vi den FDA godkendte microneedling enhed SkinPen. Den kan give dig smukkere hud, sikkert, effektivt og hurtigt. Den er klinisk dokumenteret til at behandle ar i ansigtet fx efter akne - denne behandling må kun udføres af læger og sygeplejersker. Den virker desuden, som effektiv hudforyngende og rynkebehandling, mod store porre eller blot som en hudforbedrende behandling. SkinPen udsætter huden for kontrollerede mikroskader med sine mange meget små sterile nåle. Dermed stimuleres kroppens sårhelingsproces og derved øges kollagen og elastin dannelsen i huden.

Vi anbefaler et kurforløb på 3 eller 6 behandlinger med 30 dages mellemrum alt efter hvad man ønsker at opnå med behandlingen. Hos Beauty Zone er vi meget begejstret for SkinPen behandlingen og for at kunne tilbyde denne revolutionerende behandling - og vi ser SkinPen, som et godt valg for dig, der ønsker at bekæmpe hudens aldringstegn, men ikke føler dig klar til ikke-permanente fillers eller kirurgiske indgreb. SkinPen er også fantastisk i kombination med Skinbooster, filler eller/og Botox behandlinger.

Før/efter

Behandlingsforløbet


Før behandlingen

Du bør møde uden make-up. Før behandlingen tages der digitale billeder til dokumentation af de områder der ønskes behandlet. Billederne bliver gemt forsvarligt og offentliggøres ikke. Herefter afvaskes ansigtet. Du får en bedøvende creme på huden, denne skal virke i 30 minutter. De fleste oplever behandlingen som stort set smertefri. Efter behandlingen kan huden føles som om man har fået en mild solskoldning i ansigtet.

Du får en creme med hjem efter behandlingen, som skal bruges de næste 48 timer. Cremen tilfører huden en masse fugt og har samtidig en reparerende effekt. Herefter afsprittes huden og behandlingen starter. Selve behandlingen af et helt ansigt varer ca. 20 - 30 minutter.

Efter behandlingen

Efter behandlingen er huden rød og blussende og må ikke påføres make up. Huden lades urørt i 2 timer efter behandlingen. Rødmen vil forsvinde gradvist indenfor de næste 24 timer (afhængigt af hudens sensitivitet). I nogle tilfælde kan huden også begynde at skalle af i en uges tid efter behandlingen.Fra den første behandling med SkinPen vil du se en forbedring af hudens glød og fremtoning. Dit ansigt vil både se friskere og yngre ud. Derefter vil hudens tekstur og hudtone progressivt forbedres.


Efter 3 behandlinger er den slappe hud omformet og forbedret. Vi anbefaler et kurforløb på 3 behandlinger hvis man ønsker en hudforyngende/rynkebehandling og et kurforløb på 6 behandlinger hvis man ønsker at få udbedret ar i ansigtet fx efter akne. SkinPen kan løbende forbedre huden i helt op til et år efter behandlingen.Efter behandlingen vil din hud løbende forbedre sig selv i helt op til et år efter din behandling.

Kontraindikationer & Kombinationsbehandling

Kombinationsbehandling

Kontraindikationerne på denne behandling er listet nedenfor:

  • Har aktiv hudkræft i behandlingsområdet/-områderne
  • Har åbne sår, læsioner eller irriteret hud i behandlingsområdet/-områderne 
  • Er allergisk over for rustfrit stål eller anæstesimidler 
  • Har en blødningslidelse eller hæmostaseforstyrrelse 
  • Er gravid eller ammer 
  • Har taget lægemidler med indholdsstoffet isotretinoin (fx Accutane) i de seneste 6 måneder

På grund af en perfekt biokompatibilitet kan SkinPen både udføres uafhængigt og i forbindelse med andre kosmetiske behandlinger som f.eks. Skinbooster, Filler og Botox, samt laserbehandlinger. En sådan kombineret terapi forstærker effekten af de forskellige behandlinger for et langt mere synligt og længerevarende resultat.


Danmarksgade 41, 9900 Frederikshavn

tlf. 28 26 60 64


Beauty Zone er et lille univers beliggende i Frederikshavn Vendsyssel i Nordjylland, hvor effektive skønhedsbehandlinger og kosmetiske behandlinger tilbydes. I Beauty Zone har vi tre kerneværdier: Diskretion, erfaring og troværdighed. Vi er eksperter i at skabe et naturligt og smukt resultat.

Det praktiske


Beauty Zone Kosmetisk Klinik © Copyright 2020. All Rights Reserved. Politik om beskyttelse af personlige oplysninger