Ultherapy


Hvad er Ultherapy?


Ultherapy er vores nyeste behandlingsform. Ved hjælp af ultralyd løftes underhuden og huden strammes op. Behandlingen involverer ikke kirurgi. Huden bliver ikke påvirket eller gennembrudt. Kun det væv, som ultralyden er fokuseret på, bliver behandlet. Med den nye teknik, har vi mulighed for, at give huden i ansigtet og på halsen et løft, som tåler sammenligning med en kirurgisk ansigtsløftning.

I modsætning til laser, radiofrekvens og andre teknologier går Ultherapy uden om hudoveroverfladen og kan tilføre energi i en optimal dybde, ved en optimal temperatur og med nøjagtig præcision, som opnås ved anvendelsen af ultralydsbilleder, hvor behandlerne kan se de vævslag, de behandler, så det sikres, at energien tilføres sikkert og til de steder, hvor det er mest fordelagtigt.

Dette indebærer, at man kan se de strukturer under huden, som man ønsker at behandle, samtidigt med at man udfører behandlingen. Ultralyds energien aktiverer kroppens naturlige respons ved at stimulere dannelsen af frisk, nyt kollagen samt styrke det svage kollagen.

Det er videnskabeligt bevist at Ultherapy stimulerer kollagen produktionen.Ultherapy behandlingen er - som den eneste ikke – invasive behandling , FDA  godkendt i USA  til at løfte huden på halsen, under hagen og på øjenbrynene. Denne regenerative proces kan ses efter 2-3 måneder og den vil fortsætte op til et år. Den kan ses ved at huden bliver mere spændstig, får bedre fylde og generelt ser forynget ud.

Fordelene ved Ultherapy er, at det ikke giver ar, som efter et kirurgisk indgreb. Du skal ikke i fuld narkose og du skal ikke sygemeldes. Du kan gå på arbejde dagen efter behandlingen. Du kan sagtens få behandling selvom din hud er solbrun. Behandlingen er velegnet til både mænd og kvinder.

Før/efter

Behandlingsforløbet


Før din behandling

Inden behandlingen vil du få en konsultation, hvor behandlingen planlægges. Du kan med fordel tage noget smertestillende 30-60 minutter inden din behandling, eksempelvis panodil og Ibuprofen.

Inden behandlingen optegner man de områder, som ønskes behandlet. Der tages foto fra flere vinkler. Huden påføres et tyndt lag ultralydsgel. Herefter starter man skanningen og sikrer sig, at man kan se de nøjagtige vævslag, som man ønsker at behandle.

Så starter behandlingen som foregår i punktvise energiafladninger dybt i huden. Et løft af kæbelinjen og underansigtet vil typisk tage ca. 1 time. Den foregår ved at der afsættes energi  i 21 punkter på en 2,5 cm lang linje. Herefter flyttes ultralydshovedet ca. 3 millimeter hvorefter processen gentages.

Efter din behandling

For at minimere hævelse vil det være en god idé, at holde sig fra sauna og meget varme bade i 1-2 dage. Du vil direkte efter din behandling kunne bruge make-up og pleje din hud som vanligt. Behandlingen er ikke helt smertefri og opleves typisk som en prikkende varme i huden. Mulige bivirkninger kan være: ømhed og rødme i op til nogle timer og/eller let hævelse i op til et par dage efter behandlingen.

Særlig følsomhed ved berøring i det behandlede område er muligt i dage til uger efter proceduren. Der er derudover risiko for mere sjældne bivirkninger, så som små blå mærker eller forbigående nedsat følelse ved berøring.


Danmarksgade 41, 9900 Frederikshavn

tlf. 28 26 60 64


Beauty Zone er et lille univers beliggende i Frederikshavn Vendsyssel i Nordjylland, hvor effektive skønhedsbehandlinger og kosmetiske behandlinger tilbydes. I Beauty Zone har vi tre kerneværdier: Diskretion, erfaring og troværdighed. Vi er eksperter i at skabe et naturligt og smukt resultat.

Det praktiske


Beauty Zone Kosmetisk Klinik © Copyright 2020. All Rights Reserved. Politik om beskyttelse af personlige oplysninger