Book tid


For os er det meget vigtigt at behandlingen giver et friskt, naturligt og harmonisk resultat.

Gratis og uforpligtende konsultation

Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger, der giver naturlige, æstetiske og harmoniske resultater. I klinikken udfører vi kun behandlinger, der giver et naturligt udseende med udgangspunkt i dine egne unikke træk.

Vores behandlinger samt produkter er velegnet til såvel kvinder som mænd. Hvis du ikke før har prøvet at få en kosmetisk behandling, kan det være svært at finde ud af hvilke behandlinger der passer bedst til dig og dine ønsker. Derfor kan du altid bestille en tid til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi kommer dine ønsker og behov nærmere.

Her vil vi give dig rådgivning i hvilke behandlinger, som passer bedst til dig og din hud.

Med vores mere end 10 års erfaring i denne branche, hvor jeg har skabt tusinder af naturlige og smukke resultater er jeg den helt rigtige behandler for dig.


Danmarksgade 41, 9900 Frederikshavn

tlf. 28 26 60 64


Beauty Zone er et lille univers beliggende i Frederikshavn Vendsyssel i Nordjylland, hvor effektive skønhedsbehandlinger og kosmetiske behandlinger tilbydes. I Beauty Zone har vi tre kerneværdier: Diskretion, erfaring og troværdighed. Vi er eksperter i at skabe et naturligt og smukt resultat.

Det praktiske


Beauty Zone Kosmetisk Klinik © Copyright 2020. All Rights Reserved. Politik om beskyttelse af personlige oplysninger