iS CLINICAL - er klinisk dokumenteret

iS CLINICAL Produkterne kan udelukkende købes i klinikker hvor der er special uddannet personale. Køb dem i Beauty Zone! iS CLINICAL er en serien som er udviklet af den amerikanske virksomhed INNOVATIVE SKINCARE. Hos INNOVATIVE SKINCARE arbejder man konstant med udvikling af produkter, som hurtigt, sikkert og effektivt skaber forbedringer i hudens struktur og udseende. iS CLINICAL produkterne udmærker sig ved udelukkende at være fremstillet af de reneste og bedste naturlige botaniske ingredienser på markedet. Hver eneste ingrediens er klinisk testet, både med hensyn til sikkerhed samt virkemåde.

INNOVATIVE SKINCARE's mission er at forbedre folks livskvalitet, og hos INNOVATIVE SKINCARE har tre ord således afgørende betydning; integritet, kvalitet og filantropi - og alt sættes ind på at levere produkter, som holder hvad de lover! INNOVATIVE SKINCARE sætter, med iS CLINICAL serien, nye standarder for hudplejeprodukter ved succesfuldt at kombinere videnskab og skønhed.

Kombineret med en meget avanceret formuleringsteknologi er produkterne i stand til at levere uovertrufne fysiologiske forbedringer i hudens sundhed. Der foreligger således klinisk dokumentation på samtlige ingredienser som anvendes i iS CLINICAL produkterne, samtidig med at flere af produkterne er genstand for videnskabelige undersøgelser på bl.a. National Institutes of Health og National Cancer Institute i USA* - Det er klinisk, deraf navnet - iS CLINICAL! iS CLINICAL produkterne får bred opbakning og anbefales af flere dermatologer, plastikkirurger, læger samt hudplejere. Hertil kommer, at produkterne anvendes af flere Hollywoodstjerner, heriblandt Gwyneth Paltrow, Halle Berry, Ashley Judd, Faith Hill og Jon Bon Jovi.

iS CLINICAL Historien

Historien om iS CLINICAL og INNOVATIVE SKINCARE er historien om et engageret team af forskere og pionerer indenfor hudpleje og medicin samt historien om filantropi. INNOVATIVE SKINCARE's historie starter hos Bryan Johns, som tidligere har været ansat som hudplejechef på Kronos Institute i USA (et af verdens førende forskningsinstitutter indenfor aldring), hvor han udviklede behandlingsprocedurer samt klinisk testede hudplejeprodukter. Bryan Johns' vision om at skabe en serie unikke, effektive og klinisk afprøvede hudplejeprodukter af højeste kvalitet har resulteret i udviklingen af iS CLINICAL serien.Udover Bryan Johns består teamet bl.a. af Dr. Mostafa Omar og Dr. Charlene DeHaven. Dr. Omar er ekspert i naturproduktkemi, naturekstrakter og naturmedicin. Dr. Omar er især kendt som pioner indenfor Vitamin C hudpleje, og var den første til at stabilisere topiske Vitamin C præparater til kosmetisk brug. Dr. Omar leverer nu sin patenterede L-Ascorbinsyre eksklusivt til iS CLINICAL (har tidligere leveret til Cellex-C og Skin Ceuticals). Dr. DeHaven har også tidligere været ansat på Kronos Institute, hvor hun har forsket meget i aldringsrelaterede emner.

INNOVATIVE SKINCARE teamet er altid 100 % dedikerede til missionen om at levere unikke, effektive og klinisk validerede hudplejeprodukter. Den filantropiske ånd kommer til udtryk på mange måder i virksomheden. INNOVATIVE SKINCARE's største tilfredsstillelse er visheden om de fantastiske forbedringer kunderne vil opleve; en sundere hud med et yngre udseende. iS CLINICAL pionerer og deltager endvidere i filantropiprogrammer til gavn for cancerpatienter, aknepatienter og brandsårspatienter. Et af disse programmer blev igangsat i 2003 ved The Washington Cancer Institute i Washington D.C., og har været særdeles succesfuldt.


Danmarksgade 41, 9900 Frederikshavn

tlf. 28 26 60 64


Beauty Zone er et lille univers beliggende i Frederikshavn Vendsyssel i Nordjylland, hvor effektive skønhedsbehandlinger og kosmetiske behandlinger tilbydes. I Beauty Zone har vi tre kerneværdier: Diskretion, erfaring og troværdighed. Vi er eksperter i at skabe et naturligt og smukt resultat.

Det praktiske


Beauty Zone Kosmetisk Klinik © Copyright 2020. All Rights Reserved. Politik om beskyttelse af personlige oplysninger