Laser Hårfjerning

Er du plaget af uønsket hårvækst?


Så har vi løsningen til dig. Du kan nu sige farvel til uønsket hårvækst, og det er helt op til dig hvilke områder, der skal behandles, f.eks.: Armhule, ben, nakke, bikinilinje, ansigt, skuldre eller ryg. Vi anvender en IPL laser ved navn Nordlys by Elipse. Behandlingen med Intens Pulseret Lys anvender lys, der især optages af hårets mørke farvestof melamin.

Lyset omdannes til varme, og varmen breder sig ud til hårsækkene, som derved ødelægges. Hvis de uønskede hår er lyse eller hvide, kan de ikke fjernes med Intens Pulseret Lys. 

Behandlingsforløbet


Før din behandling

For konsultationen hjælper dig med at bringe klarhed over hvilken behandling, der er den bedste for dig og hvilke eventuelle reaktioner, der kan opstå efter behandlingen. Du bør altid gøre opmærksom på dine eventuelle tidligere behandlinger eller sygdomme før en behandling. Du vil få en grundig information om effekt og varighed af behandlingen. Det er afgørende ikke at være solbrændt eller have anvendt selvbruner inden og imellem behandlingerne. Hvis huden er mørkere end hårfarven, opnås der ikke det mest optimale behandlingsresultat, og der vil være øget risiko for bivirkninger, som f.eks. forbrænding. Derfor kan du opleve at måtte udsætte din tid til behandling, fordi din hud er for mørk. Området, der ønskes behandlet, skal barberes med skraber et døgn før behandlingen. I perioderne imellem behandlingerne må der ligeledes kun anvendes skraber - det vil sige, at der hverken må anvendes pincet eller foretages voksbehandling.

Før behandlingen begynder får du beskyttelsesbriller på,så laserlyset ikke generer øjnene. Selve behandlingen føles som et kortvarig prik/stik i huden efterfulgt af varme. Der anvendes cooling gel, der er lettere smertelindrende. Der opnås varig hårreduktion af mørke hår som er i vækstfase, men alle hår er ikke i samme fase på samme tid og derfor vil resultatet af behandlingen variere fra gang til gang. Derfor kan alle hår heller ikke fjernes fuldstændig, men mængden af mørke hår vil reduceres med varigt resultat.

Efter din behandling

Huden kan være lidt rød og der kan være lidt hævelse omkring det enkelte hårstrå - som ved gåsehud. Dette forsvinder i løbet af nogle timer. Nogle kan have glæde af efterbehandling med salve/creme.efter nogle dage begynder håret at blive skubbet op til overfladen, hvilket sker i samme tempo, som de øvrige hår vokser, ca. 0,1 mm pr. døgn.

Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger den enkelte føler er tilstrækkeligt. Der vil være nogle hudområder, hvor hårene lettere forsvinder fra end andre. Vi anbefaler, at der som minimum går 6 uger mellem behandlinger på det samme hudområde. Normalt ses stor reduktion i antallet af hår efter 3-6 behandlinger. I ansigtet er det sværest at reducere hårvæksten, efter 3 behandlinger vil man reducere hårvæksten med ca 50 %.

I bikinilinjen vil man efter ca. 4 behandlinger kunne reducere hårvæksten med 70-95%. En manderyg kan aldrig blive helt hårfri, men man vil kunne reducere væsentlig. Det kan aldrig garanteres, at man bliver 100% hårfri, da der altid vil kunne dannes nye rigtige hår ud fra dunhår, som følge af arvelige forhold, medicinsk behandling eller hormonelle påvirkninger. Som hovedregel er 60-80 % af hårene væk permanent efter 3-8 behandlinger. Forbrænding af huden ses yderst sjældent, men kan opstå, hvis huden umiddelbart har været udsat for sollys eller er for mørk.


Danmarksgade 41, 9900 Frederikshavn

tlf. 28 26 60 64


Beauty Zone er et lille univers beliggende i Frederikshavn Vendsyssel i Nordjylland, hvor effektive skønhedsbehandlinger og kosmetiske behandlinger tilbydes. I Beauty Zone har vi tre kerneværdier: Diskretion, erfaring og troværdighed. Vi er eksperter i at skabe et naturligt og smukt resultat.

Det praktiske


Beauty Zone Kosmetisk Klinik © Copyright 2020. All Rights Reserved. Politik om beskyttelse af personlige oplysninger