NyhederKære kunder


Hermed lige lidt info vedrørende de få rapporterede tilfælde af ansigtsreaktion efter vaccination (Pfizer) hos patienter behandlet med filler.


Først og fremmest skal det understreges at disse tilfælde er meget sjældne og omhandler måske højest 10 cases i alt. I USA har man snart vaccineret 5 millioner personer.

Altså er det en meget lav risiko for den enkelte.


Ifølge denne artikel vedrørende udmeldingen omhandler det tre patienter, men det er selvfølgelig nogle dage siden at den er udgivet og der kan være et par tilfælde siden da.

https://www.surgery.org/professionals/covid-19/facial-fillers-and-covid-19-vaccine


Det er også vigtigt at understrege, at det ikke skulle være forbundet med nogen reel sundhedsrisiko. Tilstanden er fredelig og kan i ro og mag behandles med binyrebarkhormon og/eller antihistamin (tablet) via egen læge, skulle det ske.


Fænomenet er et sjældent omend velkendt fænomen. Det kan også ses ved andre vaccinationer, ligesom det kan se som reaktion ved helt almindelige infektioner.

Det skyldes aktiveringen af immunforsvaret, som i sjældne tilfælde også kan give sig til at reagere mod andre stoffer i kroppen, fx fillers.Danmarksgade 41, 9900 Frederikshavn

tlf. 28 26 60 64


Beauty Zone er et lille univers beliggende i Frederikshavn Vendsyssel i Nordjylland, hvor effektive skønhedsbehandlinger og kosmetiske behandlinger tilbydes. I Beauty Zone har vi tre kerneværdier: Diskretion, erfaring og troværdighed. Vi er eksperter i at skabe et naturligt og smukt resultat.

Det praktiske


Beauty Zone Kosmetisk Klinik © Copyright 2020. All Rights Reserved. Politik om beskyttelse af personlige oplysninger