Sunekos – injektionsbehanling mod mørke rande og fine linjer


Sunekos er en ny behandling, som kommer mørke rander og fine linjer under øjne til livs. Sunekos gendanner hudens balance og kvalitet ved hjælp af dens unikke formel af aminosyrer samt hyaluronsyre. Sunekos igangsætte produktionen af kollagen og elastin i huden og virker derfor hudforyngende. Behandlingen kan både bruges mod mørke rander, poser under øjne samt fine linjer og rynker. Det optimale resultat opnår man ved at få et behandlingsforløb af 3 behandlinger med 14 dages mellemrum.

Hvorfor skal du vælge os?


Med over 10 års erfaring som injektionssygeplejerske og flere tusinde behandlinger bag os indenfor fillers er vi de helt rigtige at besøge hvis du går med et ønske om en hudforyngende behandling. Vi tager hvert år nye efteruddannelser, deltager hvert år på store internationale verdens kongresser, for at sikre den nyeste viden og lære nye injektionsteknikker. Birte er ambassadør og træner for Mertz/Noscomed i Skandinavien, og er derfor med til at uddanne en masse sygeplejersker i filler behandlinger.

Vi har gennem årene fået stor erfaring i at se på ansigter, og vi sætter en ære i at tilrettelægge behandlingerne, således at de hver især er unikke og tilpasset den enkeltes behov. For os er det meget vigtigt at behandlingen giver et friskt, naturligt og harmonisk resultat.

Før/efter

Behandlingsforløbet


Før og under din behandling

Før din første behandling med Sunekos, skal vi se dig til en gratis og uforpligtende forkonsultation. Her taler vi lidt om behandlingen samt forventningsafstemmer. Vi laver samtidig en plan, som er skræddersyet til dig. Du får her også informationer om behandlingsforløbet samt bivirkninger. Ifølge sundhedsstyrelsens lovgivning, kan din første behandling først forekomme 48 timer efter forkonsultationen. Du skal gerne møde op til behandlingen uden mascara og makeup på øjenområdet.

Behandlingen tager ca. 30-45 minutter. Vi starter med at lægge bedøvelses creme på området, så du oplever mindst smerte muligt. Der injiceres med en meget tynd og lille nål ved øjenområdet. Smerteniveauet for behandlingen er mildt.

Efter din behandling

Der kan forekomme noget hævelse og rødme efter behandlingen, dette vil som regel være forsvundet dagen efter. Der kan desuden forekomme blå mærker efter behandlingen, dette kan skjules med makeup. Du kan begynde at se resultatet en uge efter behandlingen, da din hud nu er begyndt at stimulere dannelsen af nyt kollagen. Herefter oplever du en stråelende og glat hud ved øjenområdet. Du opnår det mest optimale resultat ved at få et behandlingsforløb af 3 behandlinger med 14 dages mellemrum. Derefter anbefaler vi behandling hver 6. måned for at vedligeholde resultatet.


Danmarksgade 41, 9900 Frederikshavn

tlf. 28 26 60 64


Beauty Zone er et lille univers beliggende i Frederikshavn Vendsyssel i Nordjylland, hvor effektive skønhedsbehandlinger og kosmetiske behandlinger tilbydes. I Beauty Zone har vi tre kerneværdier: Diskretion, erfaring og troværdighed. Vi er eksperter i at skabe et naturligt og smukt resultat.

Det praktiske


Beauty Zone Kosmetisk Klinik © Copyright 2020. All Rights Reserved. Politik om beskyttelse af personlige oplysninger