Behandlinger


Kosmetisk behandling er en tillids sag. Vi giver dig en professionel og kompetent vejledning og behandling. Vi vil i fællesskab finde den helt rigtige behandling til netop dig og dine unikke behov. 

Gratis og uforpligtende konsultation

Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger, der giver naturlige, æstetiske og harmoniske resultater. I klinikken udfører vi kun behandlinger, der giver et naturligt udseende med

udgangspunkt i dine egne unikke træk.

Vores behandlinger samt produkter er velegnet til såvel kvinder som mænd. Hvis du ikke før har prøvet at få en kosmetisk behandling, kan det være svært at finde ud af hvilke behandlinger der passer bedst til dig og dine ønsker. Derfor kan du altid bestille en tid til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi kommer dine ønsker og behov nærmere.

Her vil vi give dig rådgivning i hvilke behandlinger, som passer bedst til dig og din hud.

Med vores mere end 10 års erfaring i denne branche, hvor jeg har skabt tusinder af naturlige og smukke resultater er jeg den helt rigtige behandler for dig.

Filler

Belotero filler er en ikke permanent filler som bruges til injektionsbehandling. Filler anvendes til at udglatte og reducere fine linjer og rynker, samt skabe fylde i ansigtet.

Skinbooster

Behandlingen forbedre hudens kvalitet, elasticitet og fasthed, samt giver en masse fugt, udglatter fine linjer og mindsker rødme i huden.

Botox / Botulinum toxin A

Rynkebehandling med botox. Ved at injicere de mimiske muskler med Botox, udglattes huden m.m.

IPL Laser Hårfjerning

Effektiv behandling med IPL / Nordlys by Elipse laser, mod uønsket hårvækst.  

Sunekos er en ny behandling, som kommer mørke rander og fine linjer under øjne til livs. Sunekos igangsætte produktionen af kollagen og elastin i huden og virker derfor hudforyngende.

Profhilo® indeholder det en utrolig høj mængde hyaluronsyre, som er med til at hydrere huden samt hjælper din hud til at regenerere og booste sig selv. Den stimulere nydannelsen af kollagen, som er med til at opstramme og løfte huden. 

Velrettede og farvede bryn og vipper er med til at give dit ansigt karakter og styrker dit personlige udtryk.

Det giver dig en smuk og naturlig glød inden fest eller bare for at give dig velvære. Farven tilpasses din naturlige teint.

Karsklerosering

Mikrosklerosering er den mest benyttede metode til at fjerne de blå og røde karudvidelser på ben.

Ultherapy

Ved hjælp af ultralyd løftes underhuden og huden strammes op. Ultherapy er perfekt til dig som søger et ansigtsløft uden brug af kirurgi.

SkinPen

I klinikken tilbyder vi den FDA godkendte microneedling enhed SkinPen. Den kan give dig smukkere hud, sikkert, effektivt og hurtigt. 

IPL Laser Hudforyngelse

Effektiv Hudforyngende behandling med IPL / Nordlys by Elipse laser, som modvirker uønsket karsprængninger, pigmentforandringer, rødme mm. 

Massage

Forkæl dig selv med en klassisk wellness massage. Beauty Zone tilbyder afslappende massage som løsner op for spændinger og ømhed, og giver ny energi.

CND Shellac™

CND Shellac™ er en professionel neglelak, der giver flotte negle helt uden mærker i op til 14 dage. Shellac™ bevarer glansen i op til 3 uger og er nem at fjerne.

Voks Behandlinger

Få en virkelig god voksbehandling af uønsket hårvækst overalt på kroppen. Vi arbejder med Lycon voks for, at du får den bedste og mest behagelige oplevelse.

Ansigtsbehandlinger

Vi har forskellige Ansigtsbehandlinger herunder Fire and Ice, Oxygenbehandling samt SkinCeuticals behandling.

iS CLINICAL Produkterne kan udelukkende købes i klinikker hvor der er special uddannet personale.

SkinCeuticals Produkterne kan udelukkende købes i klinikker hvor der er special uddannet personale.


Danmarksgade 41, 9900 Frederikshavn

tlf. 28 26 60 64


Beauty Zone er et lille univers beliggende i Frederikshavn Vendsyssel i Nordjylland, hvor effektive skønhedsbehandlinger og kosmetiske behandlinger tilbydes. I Beauty Zone har vi tre kerneværdier: Diskretion, erfaring og troværdighed. Vi er eksperter i at skabe et naturligt og smukt resultat.

Det praktiske


Beauty Zone Kosmetisk Klinik © Copyright 2020. All Rights Reserved. Politik om beskyttelse af personlige oplysninger